Τετάρτη 22 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δεν περνά το "διαίρει και βασίλευε"

Συνδικάτα από όλη τη χώρα εκφράζουν τη στήριξή τους στον αγώνα και καταγγέλλουν την επικίνδυνη διαιρετική τακτική της κυβέρνησης

Την αμέριστη συμπαράσταση των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης στον ηρωικό αγώνα των ναυτεργατών εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και καταγγέλλει την τακτική καταστολής και αποπροσανατολισμού που εφαρμόζει η κυβέρνηση απέναντι στους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες.

Την "απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης, που μέσω του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας επιδιώκει τη διάσπαση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών με αυταρχισμό και βίαιους τρόπους", καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος.

Επιτροπή Αλληλεγγύης στους απεργούς ναυτεργάτες συγκροτήθηκε στα Χανιά,με τη συμμετοχή εκπροσώπων αγροτικών και συνεταιριστικών συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Την αμέριστη συμπαράστασή της εκφράζει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών,όπως επίσης και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας,το Συνδικάτο Κλάδων Ενδυσης,η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Περιχώρων,καθώς και τα Σωματεία Εργαζομένων στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, στη "Χαλυβουργική", στην "Ελληνική Χαλυβουργία", στον "Καζή", στην καθαριότητα Δημοσίων Σχολείων, των Μαγείρων Νομού Αττικής κ. ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ