Τρίτη 4 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας

Με ιδιαίτερη απήχηση, συνεχίζεται η μάχη της ενημέρωσης στα πλαίσια της καμπάνιας για τα 5 χρόνια της Συνθήκης του Μάαστριχτ, της επικείμενης αναθεώρησής της και το αίτημα για δημοψήφισμα. Ετσι, συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της χώρας από τις οργανώσεις του Κόμματος και από τις Επιτροπές Πρωτοβουλίας Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ.

Λιβαδειά και Ορχομενός
  • Η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "5 χρόνια Μάαστριχτ και οι θέσεις του ΚΚΕ" την Πέμπτη 6 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λιβαδειάς. Θα μιλήσει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Παρόμοια συγκέντρωση θα γίνει και στον Ορχομενό αύριο Τετάρτη,στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Γκικόπουλο, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας.
Λευκάδα
  • Η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας με θέμα: "5 χρόνια Μάαστριχτ: Οι "μεγάλες υποσχέσεις" και οι μεγάλες απάτες. Τι προτείνει το ΚΚΕ". Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Θεσσαλονίκη
  • Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Συνδικαλιστικών Στελεχών ΕΒΕ Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους και συνταξιούχους, αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27), με αίτημα τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ.
Χαλκίδα
  • Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ στη Χαλκίδα, καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: "Η πολιτική του Μάαστριχτ και οι επιπτώσεις της στους εργαζόμενους" την Τετάρτη 12 Μάρτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου (Αβάντων). Θα μιλήσει στέλεχος της Επιτροπής Δημοψηφίσματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ