Τρίτη 15 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Λήγει η εκκρεμότητα των οργανωτικών αλλαγών

Τις επόμενες μέρες πιθανόν και σήμερα ανακοινώνει ο Κ. Καραμανλής τις οργανωτικές αλλαγές στη ΝΔ, ενώ ήδη σημειώθηκε η πρώτη μετασυνεδριακή αντίδραση από τον ακροδεξιό Α. Ανδρεουλάκο, ο οποίος κατηγορεί τον νέο πρόεδρο ότι απέκλεισε από την Εκτελεστική Επιτροπή τους "βασιλόφρονες"!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι αλλαγές έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί με εξαίρεση τον εκπρόσωπο του κόμματος, θέση για την οποία αναζητείται ακόμα κατάλληλο πρόσωπο. Στη Γραμματεία Οργανωτικού φαβορί θεωρείται ο Γ. Βλάχος, του Οργανωτικού ο αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ Α. Αντωνάκος, των Γυναικών η Μ. Καλδή, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Λ. Κουρής, των Διεθνών Σχέσεων η Μ. Γιαννάκου - Κουτσίκου. Οσον αφορά τη στρατηγικής σημασίας Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα την αναλάβει ο ξάδελφος του προέδρου Μ. Λιάπης, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να αναλάβει τη Γραμματεία αυτή ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ.

Με αντικείμενο τις επικείμενες αλλαγές στον οργανωτικό τομέα, ο Κ. Καραμανλής συναντήθηκε χτες με την Ντ. Μπακογιάννη, συνάντηση που είναι η τρίτη μετά το συνέδριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ