Παρασκευή 25 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αρνάκια

ΣΥΜΦΩΝΑ με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τις πιέσεις που υπάρχουν και την ισορροπία των ισοτιμιών, σε συνδυασμό με τις μεταπτώσεις του ρυθμού εισροής συναλλάγματος, πιθανολογείται ότι οι τιμές θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα για ένα διάστημα, με προσδοκία απότομης πτώσης...

***

Δεν πρόκειται για τις σκέψεις κάποιου επιχειρηματία που σκέφτεται να κάνει επενδυτικό άνοιγμα σε μια άγνωστη αγορά. Για κάποιον συνταξιούχο που σκοπεύει να... ανοίξει το πορτοφόλι του στην κρεαταγορά, πρόκειται!

***

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τη λύση της διαμάχης Μιμής - Τέκνων, προωθούν όπως ακούγεται στελέχη του ΠΑΣΟΚ! Τι άλλη καλύτερη απόδειξη χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε την ευαισθησία του κυβερνώντος κόμματος στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα!

***

Κάποιοι ψιθυρίζουν ότι προωθείται μια λύση... αλά ΟΤΕ. Μερική μετοχοποίηση της βίλας, με την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών!***

Πάντως, πιο πιθανή θεωρείται η εκδοχή της πρότασης για σύσταση διακομματικής επιτροπής της Βουλής, με στόχο την αποσαφήνιση του καθεστώτος ιδιοκτησίας.

***

Μια φορά, ό,τι και να γίνει, το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει απόφαση, ότι θα φέρει το... πολιτικό σύστημα της χώρας, τους θεσμούς κλπ μπροστά στις μεγάλες ευθύνες τους.

***

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ καθυστερήσεις διαπιστώνουν σε απόρρητη έκθεσή τους, επιτελείς του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, σχετικά με την εξέλιξη των επιχειρήσεων των ελληνικών στρατευμάτων στην Αλβανία...

***

Οχι, δεν αφορά ούτε τη διαμόρφωση των οχυρωματικών έργων, ούτε το επίπεδο συντονισμού με τις υπόλοιπες δυνάμεις, ούτε την εγκατάσταση δικτύου τροφοδοσίας και καυσίμων. Είναι κάτι ακόμα πιο σοβαρό, που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα συμφέροντα της χώρας στα Βαλκάνια.

***

Ενόψει της επίσκεψης του υπουργού ΕΘνικής Αμυνας, Ακη Τσοχατζόπουλου, τη Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ, για τις γιορτές, δεν έχει ετοιμαστεί (άκουσον, άκουσον) πίστα χορού για το προβλεπόμενο ζεϊμπέκικο!

***

Πού πάμε κύριοι; Πού πάμε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ