Τετάρτη 21 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξάρσεις

ΕΞΑΡΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ δραστηριότητας, προβλέπει ο Παπαντωνίου για το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε χτες. Εμείς, τη μόνη έξαρση που μπορούμε να προβλέψουμε είναι μάλλον των αντιδράσεων του κόσμου στην πολιτική του.

***

Ισως και μια έξαρση στο ...δούλεμα από την πλευρά των κυβερνητικών παραγόντων, που φαίνεται ότι πήραν θάρρος μετά την προχτεσινή ομιλία Σημίτη στη Βουλή.

***

Προφανώς, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας αναφερόταν στο "καλό επενδυτικό κλίμα", που παντού διακηρύσσει ότι δημιουργεί η κυβέρνησή του. Πλην όμως, αυτή η χώρα δεν αποτελείται αποκλειστικά από επενδυτές. Αν δεν το γνωρίζει, έχει και άλλα "είδη", όπως μισθωτοί, μικρομεσαίοι, συνταξιούχοι, νέοι...

***

ΕΙΔΑΤΕ πολύ κόσμο εκεί στην Πατησίων, να έχει στρατοπεδεύσει από τις 5 το πρωί και στη συνέχεια να μαλλιοτραβιέται; Δεν είναι τίποτε. Απλά, ...έρχεται το καλοκαίρι.

***

Ως γνωστόν, τέτοια εποχή, η Εργατική Εστία μοιράζει εκπτωτικά κουπόνια για διακοπές. Και ελέω του υπουργού, που αναφέρουμε παραπάνω, συνεχώς παρουσιάζουν όλο και μεγαλύτερη ζήτηση.

***

ΕΝΤΑΞΕΙ κ. Καραμανλή, είναι παιδί της 3ης Σεπτέμβρη ο Κ. Σημίτης, αλλά ποιας απ' όλες; Γιατί, αν θυμάστε, έφτιαξε και μια ...δική του πέρσι! (Οχι πως έχει και καμιά μεγάλη διαφορά δηλαδή, απλά ρωτάμε).

***

Δεν μπορούμε να πούμε, πάντως. Ο Κ. Καραμανλής έχει το όνομα του πιο "χάι" ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας και της Δεξιάς γενικώς, ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, από τα παιδικά του χρόνια μεγάλωσε ως κλασικός δεξιός, έχει και ανάλογη φάτσα... όμως, βρε παιδί μου, εκεί απέναντι στον Σημίτη, χάνει τη λάμψη του! Σαν ...κεντρώος μοιάζει!

***

Πάρτε το απόφαση. Δεν παίζεται ο πρωθυπουργός στο συντηρητισμό. Τσάμπα προσπαθείτε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ