Σάββατο 14 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ σήμερα Σάββατο 14 Δεκέμβρη στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, προς τιμήν των "78 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας". Παράλληλα, την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 10 π.μ., στο Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο Αγρινίου, η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση για τα "50 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ", όπου θα μιλήσει ο Αριστείδης Θεοχάρης, στέλεχος του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Αγρινίου την περίοδο 1945-'46.

  • Σύσκεψη - συζήτηση για τις γυναίκες, με θέμα "Ο Κρατικός Προϋπολογισμός και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις", διοργανώνουν οι οργανώσεις του ΚΚΕ, στις ΔΕΚΟ, στις 16 Δεκέμβρη (6.00 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, Κοτοπούλη 11). Οι ΚΟ των ΔΕΚΟ καλούν τις γυναίκες - μέλη και τις φίλες του ΚΚΕ να συζητήσουν τις πολιτικές προτάσεις του Κόμματος.
  • Συγκέντρωση - συζήτηση διοργανώνει η νεοσύστατη επιτροπή ετεροδημοτών Αχαϊας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη). Καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του ΚΚΕ από την Αχαϊα να συμμετέχουν σ' αυτήν.
Εκδρομή του ΚΜΕ

Χριστουγεννιάτικη 5ήμερη εκδρομή διοργανώνει το Κέντρο Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ), που θα διαρκέσει από τις 22 έως και τις 26 Δεκέμβρη στην Αράχωβα. Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 8810.046 από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Θα γίνουν περιηγήσεις στις περιοχές: Ιτέα, Αράχωβα, Δελφοί, Γαλαξίδι Καρούτες, Γκιώνα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Λίμνη Τριχωνίδας στη Θέρμα, ενώ θα γίνει και χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ