Σάββατο 14 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναδιανομές

"Η αναδιανομή των πόρων μέσα στον υγειονομικό τομέα, η αναστροφή της διαφυγής πόρων προς τον ιδιωτικό τομέα, η αναβάθμιση και ο διαχειριστικός και διοικητικός εκσυγχρονισμός των Μονάδων Παροχής Φροντίδας Υγείας αποτελούν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για την επιβίωση του συστήματος".

Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από Δελτίο Τύπου της ΠΑΣΚ - Γιατρών, ενώ με άλλη ανακοίνωση καλεί τους γιατρούς να την υπερψηφίσουν, "για να είναι ισχυρή και αγωνιστική η ΕΙΝΑΠ".

Η ΠΑΣΚ είχε τη σχετική πλειοψηφία στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ και "όλο αυτό το διάστημα αποτέλεσε τον "κύριο μοχλό" κίνησης και συνδικαλιστικής δραστηριότητας, τόσο της ΕΙΝΑΠ, όσο και της ΟΕΝΓΕ", όπως αναφέρει η ίδια στην ανακοίνωσή της.

Αν οι γιατροί επιλέξουν την ΠΑΣΚ για τις αναδιανομές που προτείνει, τότε σίγουρα η ΕΙΝΑΠ θα μετατραπεί σε "κύριο μοχλό" της κυβερνητικής πολιτικής, καθώς πλέον οι δαπάνες για την υγεία κινούνται - σε ονομαστικές τιμές - εκεί στα όρια του πληθωρισμού.

Γι' αυτό και οι γιατροί το καλύτερο που έχουν να κάνουν, αν θέλουν "ισχυρή και αγωνιστική την ΕΙΝΑΠ", είναι να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές και να "αναδιανείμουν" τις ψήφους τους πρωτίστως υπέρ της ΔΗΠΑΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ