Πέμπτη 8 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φοιτητικές εκλογές στις 28 Μάρτη

Συνεδριάζει αύριο το ΚΣ της ΕΦΕΕ, με θέμα την κρίση στο Αιγαίο

Στις 28 Μάρτη θα γίνουν οι φοιτητικές εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων των φοιτητικών συλλόγων και αντιπροσώπων για το Πανσπουδαστικό Συνέδριο. Αυτό αποφάσισε το Κεντρικό Συμβούλιο της Εθνικής Φοιτητικής Ενωσης Ελλάδας (ΕΦΕΕ) που συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη και συζήτησε παράλληλα τη στάση του φοιτητικού κινήματος απέναντι στην κρίση που ξέσπασε στο Αιγαίο χωρίς όμως να καταλήξει σε σχετική απόφαση.

Η συνεδρίαση του ΚΣ της ΕΦΕΕ θα επαναληφθεί αύριο προκειμένου να αποφασιστεί η αντίδραση των φοιτητών για τα γεγονότα στο Αιγαίο. Οι εκπρόσωποι των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας στο ΚΣ της ΕΦΕΕ προτείνουν αγωνιστικό πλαίσιο με επίκεντρο τη φιλία των λαών και τη σαφή καταδίκη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Παράλληλα θα απαιτήσουν την άμεση απομάκρυνση των βάσεων από την Ελλάδα, την άμεση ανάκληση του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος στη Βοσνία, την αποδέσμευση της Ελλάδας από το μηχανισμό του ΝΑΤΟ.

Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει και το Κεντρικό Συμβούλιο της Εθνικής Σπουδαστικής Ενωσης Ελλάδας (ΕΣΕΕ) με θέμα τον καθορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής των σπουδαστικών εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ