Πέμπτη 8 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα τμήματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι των Γενικών Εξετάσεων

Ενα νέο τμήμα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και πέντε νέα τμήματα στα ΤΕΙ προστίθενται από φέτος στο μηχανογραφικό δελτίο που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι των Γενικών εξετάσεων, ενώ μετονομάζονται και πέντε τμήματα πανεπιστημίων, όπως ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Παιδείας.

Τα νέα τμήματα: Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην 4η Δέσμη, με βασικό μάθημα τα Μαθηματικά. Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Κοζάνης, στην 4η Δέσμη, με βασικό μάθημα τα Μαθηματικά. Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Κοζάνης, στην 4η Δέσμη, με βασικό μάθημα τα Μαθηματικά. Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πάτρας, στη 2η και 3η Δέσμη, με βασικό μάθημα τη Βιολογία και τα Αρχαία Ελληνικά, αντίστοιχα. Τμήμα Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων του ΤΕΙ Μεσολογγίου με βασικό μάθημα τη Χημεία. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας του ΤΕΙ Ηπείρου με βασικό μάθημα τη Χημεία.

Μετονομασίες τμημάτων: Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πάτρας της 1ης Δέσμης μετονομάστηκε σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών. Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πάτρας της 1ης Δέσμης μετονομάστηκε σε Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών Μηχανικών. Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ της 1ης Δέσμης μετονομάστηκε σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης της 1ης Δέσμης μετονομάστηκε σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Το Τμήμα Εφηρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας της 1ης Δέσμης μετονομάστηκε σε Τμήμα Πληροφορικής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καταδίκη από δεκάδες φοιτητικούς συλλόγους (2014-03-05 00:00:00.0)
Μέχρι 20 Μάρτη η υποβολή των μηχανογραφικών (1997-03-08 00:00:00.0)
Γενικές εξετάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ (1996-02-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ