Κυριακή 24 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα

Με αποφασιστικότητα στους ρυθμούς της προσυνεδριακής δουλιάς κινούνται οι κομμουνιστές αυτό το διάστημα. Ολο το δυναμικό του Κόμματος και της ΚΝΕ ανοίγει τα φτερά του για την επιτυχία του 15ου Συνεδρίου, φέρνοντας μέσα στους εργαζόμενους τις θέσεις και τις προτάσεις αγώνα που απευθύνει το ΚΚΕ. Η οργανωμένη και σωστά προσανατολισμένη δουλιά τους φέρνει ήδη καλά αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα αποτυπώνονται σε αριθμούς και από την επιτυχημένη πορεία της Οικονομικής Εξόρμησης, που αποτελεί και μέτρο σύγκρισης της προσυνεδριακής δουλιάς. Ηδη με τη συμπλήρωση της τρίτης βδομάδας της Εξόρμησης έχει καλυφθεί το 38,60 του πλάνου.

Η ψυχρή γλώσσα των αριθμών σε αυτή την περίπτωση δείχνει πως υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες παρέμβασης μέσα στους εργαζόμενους. Γιατί, η Οικονομική Εξόρμηση είναι τμήμα της πολιτικής δουλιάς των κομμουνιστών. Και φαίνεται πως όπου υπάρχει επιτυχημένη πολιτική δουλιά, αυτή μεταφράζεται και σε οικονομική επιτυχία.

Αυτά τα σημάδια επιτυχίας, όμως, μας βάζουν ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες καθώς δείχνουν τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν. Μας βάζουν μπροστά σε νέα καθήκοντα για ένταση των πολιτικών προσπαθειών μας, για την ακόμα μεγαλύτερη εθελοντική προσφορά, από το "περίσσεμα της καρδιάς" για την επιτυχία της Εξόρμησης αρχικά αλλά και την πολιτική επιτυχία του 15ου Συνεδρίου, που θα πρέπει να αποτελέσει σημαντικό γεγονός για την εργατική τάξη της χώρας μας. Ας εντείνουμε λοιπόν τις προσπάθειές μας για το διάστημα που απομένει. Να συνεχίσουμε με το ίδιο κομμουνιστικό πείσμα, με την ίδια επαναστατική αποφασιστικότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ