Σάββατο 20 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η μοναξιά της εξουσίας...

Γιατί διαμαρτύρεται τόσο έντονα ο Ακης που ξηλώνουν τους δικούς του απ' την κυβέρνηση; Τίποτα πια δεν καταλαβαίνει; Πώς, δηλαδή, θα κυβερνήσει αυτός ο Σημίτης, αν τον αγνοεί ολόκληρος ο κυβερνητικός μηχανισμός; Μόνο με τον Ρέππα;

***

Αυτό πια δε θα το θυμόμαστε ως κυβέρνηση, αλλά σαν ένα μεγάλο "μπρίφινγκ" που κράτησε δύο χρόνια. Αν κρατήσει και τόσο...

***

Τα υπουργεία της κυβέρνησης Σημίτη έχουν καταντήσει σαν... κατειλημμένες τουαλέτες για τον πρωθυπουργό. Οποια πόρτα κι αν χτυπήσει, ακούει την ίδια απάντηση: "Αλλος!!!".

***

Για το κόμμα δε συζητάμε καθόλου. Θυμίζει δεκάχρονο μπροστά σε μπιλιαρδάδικο, όπου... "Απαγορεύεται η είσοδος στους κάτω των 17 ετών".

***

Εκεί, στους οικονομικούς υπουργούς, κάπως πάει να επιβληθεί, αλλά μάλλον θα καταλήξει να φάει... καμιά αδέσποτη!

***

Μάλιστα το εκπληκτικό είναι πως την έχει πατήσει κι απ' τους φερόμενους ως "δικούς του", τον Πάγκαλο και τη Βάσω, που αλωνίζουν στα "μαγαζιά τους" και δε δίνουν λογαριασμό.

***

Ο δε Πάγκαλος έχει οργιάσει τόσο, που λένε, ότι θα προτείνει στη Βουλή να θεσμοθετηθεί η "Ωρα του υπουργού Εξωτερικών".

***

Σκέφτηκε λοιπόν ο πρωθυπουργός, ότι αφού... οι άλλοι δεν παίζουν μαζί του, να βάλει έναν δικό του στη ΓΓ Αθλητισμού, να βρίσκει τουλάχιστον και καμιά καλή θέση στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου (την τελευταία φορά - στον Παναθηναϊκό - δεν τον βάλανε καν στους επισήμους).

***

Ακόμα και σ' αυτό, πέσανε να τον φάνε. Ούτε να το σκέφτεται δηλαδή για κανένα αστειάκι στο Δημόσιας Διοίκησης (κλπ.), ή στο Αμυνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ