Σάββατο 20 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ακυρώνονται κρατήσεις

"Είναι καταλυτική η μείωση της ροής προς την Αίγυπτο" μας είπε χτες ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων - Αερομεταφορών Σπύρος Γκίνης."Είναι άλλωστε πολύ φυσικό μετά τα τραγικά γεγονότα στο Κάιρο, να υπάρξει περίοδος ατονίας. Αυτό γίνεται και με τη δικιά μας παραίνεση".

Μέχρι να δοθούν κάποιες διαβεβαιώσεις από τις αιγυπτιακές αρχές, οι επιχειρηματίες που έχουν ταξιδιωτικά γραφεία και οργανώνουν ταξίδια ή εκδρομές στη χώρα του Νείλου είναι αποφασισμένοι να περιμένουν.

Οπως μας είπαν ταξιδιωτικοί πράκτορες, είναι φυσικό να έχουν επηρεαστεί όσοι θέλουν να επισκεφτούν την Αίγυπτο. Ηδη στα ομαδικά ταξίδια (συλλόγων, εταιριών) υπάρχουν πολλές ακυρώσεις.

Στη Θεσσαλονίκη

Βροχή έπεφταν τα τηλεφωνήματα, χτες από το πρωί, σε όλα τα τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν εκδρομές στις χώρες της Μέσης Ανατολής και ειδικά στην Αίγυπτο, για την ακύρωση των κρατήσεων.

Η πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης κ. Μπαμίδη, δήλωσε πως οι εκδρομές που ήταν να γίνουν τις επόμενες μέρες προς την Αίγυπτο έχουν ακυρωθεί και θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να σημειωθεί κάποια ανάκαμψη. Να σημειωθεί πως η μέχρι τώρα κίνηση των τουριστών από τη Β. Ελλάδα προς την Αίγυπτο κατά την περίοδο του Πάσχα ήταν αυξημένη ενώ σημαντική αύξηση παρουσίαζαν και οι κρατήσεις για τη θερινή περίοδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ