Σάββατο 20 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σοκαρισμένοι οι τραυματίες

Δέκα τραυματίες μεταφέρθηκαν χτες το πρωί στην Αθήνα και νοσηλεύονται στο "Ασκληπιείο" της Βούλας και στον Ερυθρό Σταυρό

Δέκα τραυματίες μεταφέρθηκαν χτες τα ξημερώματα, ώρα 4.30 πμ, απ' το Κάιρο με C-130 και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και "Ασκληπιείο" Βούλας. Σύμφωνα με δηλώσεις των γιατρών, οι τραυματίες βρίσκονται εκτός κινδύνου και το βάρος δίνεται στην ψυχολογική τους υποστήριξη, γιατί έχουν υποστεί σοκ.

Οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο "Ασκληπιείο" Βούλας είναι: Η Παρθένα Ηλιοπούλου,από τον Ασπρόπυργο, με συντριπτικό κάταγμα στον αριστερό βραχίονα και στον αγκώνα, θλαστικό τραύμα 14 εκατοστών αριστερού βραχιονίου και θλαστικό τραύμα δεξιάς κροταφικής χώρας. Η Ζαφείρω Ιλιανίδου,από το Κιλκίς, με θλαστικό τραύμα στη δεξιά κνήμη και θραύσματα στα κάτω άκρα. Η Γεσθημανή Μπελόκα,από το Περιστέρι, με συντριπτικό κάταγμα αριστερού βραχιονίου και ανοιχτό τραύμα 12 εκατοστών. Ο Εμμανουήλ Δαμασκηνός,από τη Σαντορίνη, με συντριπτικό κάταγμα δεξιάς επιγονατίδας και η Αντωνία Λαμπρινουδάκη,από τα Χανιά, με κάταγμα στα δάχτυλα του δεξιού χεριού.

Στον "Ερυθρό" νοσηλεύονται: Η Ελένη Κωστάκη,με ένα τυφλό τραύμα αριστερής κνήμης από σφαίρα που έχει μείνει μέσα στους μύες. Η Ελευθερία Μαργαρίτη,με ένα απλό τραύμα στον κρόταφο. Ο Ιωάννης Μανωλακάκης,με συντριπτικά κατάγματα στο δεξί χέρι. Η Ελένη Τσάπη,με τραύμα από σφαίρα στο δεξιό γλουτό που αφαιρέθηκε στο Κάιρο και η Ελένη Καμενίδου,με διαμπερές τραύμα στον αριστερό ώμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ