Παρασκευή 10 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΑΛΛΑΞΕ... πλεύση ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας για το ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ και τώρα βρίσκει ότι δε δημιουργεί προβλήματα η ντε φάκτο κατάργηση του καμποτάζ! (σελίδα 16).

ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ Πρωτοδικείο Πειραιά τήρησε την... παράδοση, που θέλει "εκτός νόμου" κάθε εργατική κινητοποίηση, και έβγαλε "παράνομη και καταχρηστική" την απεργία των εργαζομένων στην καπνοβιομηχανία "Κεράνης"(σελίδα 16).

ΜΕ ΕΝΑ πολιτικό - πολιτιστικό διήμερο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αρχίζουν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ (σελίδα 22).

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ενάντια στην ίδρυση της "Ιονίου Ακαδημίας" έγινε στην Κέρκυρα (σελίδα 22).

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στο "δικαίωμα των παιδιών όλου του κόσμου για ίσες ευκαιρίες στη ζωή και τη μόρφωση" είναι το 5ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, που διοργανώνει η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νίκαιας (σελίδα 22).

ΣΤΟ ΙΑ Τελωνείο Πειραιά, κάποιοι παραποιούν τα παραστατικά για τις ποσότητες πετρελαίου που διακινήθηκαν παράνομα (σελίδα 24).

ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ χελώνας "περπατάει" η υπόθεση της κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ (σελίδα 25).

ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στον πρωθυπουργό απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, με αφορμή τη φημολογούμενη εξαίρεσή τους από τις μισθολογικές ρυθμίσεις (σελίδα 25).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ