Παρασκευή 10 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΚΟΒ Ερεσού Λέσβου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων ενόψει του 15ου Συνεδρίου, πραγματοποιεί συγκέντρωση οπαδών και φίλων του Κόμματος σήμερα στις 8.30 μ.μ. στη Γεωργική Σχολή. Θα μιλήσει ο Ηλίας Βουλβούλης, γραμματέας της ΝΕ Λέσβου.
  • Η ΝΕ Λέσβου θα παρουσιάσει δημόσια τη δραστηριότητα του βουλευτή του ΚΚΕ Στρατή Κόρακα, σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής. Στην παρουσίαση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σωματεία, σύλλογοι και ενώσεις εργαζομένων, αγροτικοί σύλλογοι και συνεταιρισμοί, ΜΜΕ και οι μαζικοί φορείς του νησιού.
  • Η ΚΟ Ιθάκης πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια συνεστίασή της αύριο Σάββατο στις 9.30 μ.μ. στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου Αθήνας.
  • Η ΚΟ Κορυδαλλού πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμήν του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την Κυριακή 12 - 5 - 96 στη 1 μ.μ. στο κέντρο "Κοκκινιώτισσα".
  • Η ΚΟ Κοκκινιάς, στα πλαίσια της δράσης της ενόψει του 15ου Συνεδρίου, πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα "Οι προτάσεις του ΚΚΕ - Απάντηση στη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα" τη Δευτέρα 13 - 5 - 96 στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Αγ. Τριάδας (Τερψιθέας 6, παράλληλος της Χρ. Σμύρνης, τηλ. 4952146). Θα μιλήσει η Βέρα Νικολαϊδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ