Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ιδού η Ρόδος...

Με νομοσχέδιο, που συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή και στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία και η Πολιτική Ανοιξη, απαγορεύεται η αφισοκόλληση και ανάρτηση αεροπανό από πολιτικά κόμματα, εκτός των ειδικά διαμορφωμένων χώρων. Πρόκειται για μια απόφαση, που στρέφεται ευθέως κατά του ΚΚΕ, αφού είναι το κόμμα, που, αντιμετωπίζοντας τον αποκλεισμό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, χρησιμοποιεί αυτές τις προπαγανδιστικές μεθόδους σαν μια μορφή στοιχειώδους επικοινωνίας με τους εργαζόμενους. Και είναι ακόμη πιο προκλητική η ψήφιση της σχετικής διάταξης στο όνομα του πολιτικού "καθωσπρεπισμού" και της ευαισθησίας για το περιβάλλον. Κοίτα ποιοι μιλάνε...

Τα κόμματα, που ευθύνονται αποκλειστικά για τα χάλια της Αθήνας και των άλλων μεγαλουπόλεων, οι αναμφισβήτητοι πρωταθλητές στις κούρσες των προεκλογικών αθλιοτήτων, οι διοργανωτές των πλαστικών συγκεντρώσεων, οι εκλεκτοί και μόνιμοι θαμώνες των "διαπλεκομένων" μέσων ενημέρωσης.

Η απάντηση δόθηκε από τον βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκο: "Αυτή τη διάταξη δε θα την εφαρμόσουμε και αν έχετε τα κότσια να μας στείλετε στα δικαστήρια και να μας απαγορεύσετε ως κόμμα"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ