Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταλαβαίνει;

Αν δεν το κατάλαβε ο πρωθυπουργός (γιατί είναι λίγο δύσκολος σε κάτι τέτοια) οι χτεσινές διαδηλώσεις των συνταξιούχων σε διάφορες πόλεις, ΔΕΝ ήταν ομαδικό παραλήρημα ευγνωμοσύνης!

***

Κάποιος μάλιστα από τους διαδηλωτές έλεγε "να κατεβεί ο Σημίτης στις φτωχογειτονιές να δει πώς περνάει ο κοσμάκης". Θα κατέβαινε, αλλά βλέπετε τον δείχνει κάθε μέρα η τηλεόραση, οπότε... θα τον αναγνωρίσουν.

***

Πήγε όμως χτες στην Κρήτη. Μάλιστα είπε πως θα την κάνει "οικονομικό, πολιτιστικό, πνευματικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου". Με όλο το θάρρος πρωθυπουργέ, τριγύρω - προς τη Μεσόγειο - υπάρχει μόνο η ανοιχτή θάλασσα...

***

Τέλος πάντων, ας την κάνει "πνευματικό κέντρο", αφού του αρέσει, δεν της φτιάχνει όμως πιο πριν και κανένα εργοστάσιο ηλεκτροδότησης, γιατί έχει πρόβλημα ρεύματος;

***

Μια απορία: Με ποια λογική συλλάβανε το Ρωχάμη, ως "δημόσιο κίνδυνο" κι αφήνουν ελεύθερο τον Πάγκαλο, να ασκεί εξωτερική πολιτική για όλους τους Ελληνες; Αυτός κι αν είναι "δημόσιος κίνδυνος".

***

Ενεργό συμμετοχή του Ανδρέα στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, προβλέπει με σιγουριά ο Κρεμαστινός. Αν το καταφέρει αυτό, δικαιούται τον τίτλο του... Φρανκενστάιν του Κινήματος.

***

Αν μάλιστα διεκδικήσει εν νέου την ηγεσία, δεν το συζητάμε καθόλου για το ποιος θα είναι ο νέος κάτοχος του Νόμπελ επιστήμης.

***

"Παραταυτολογία" (!) χαρακτήρισε χτες ο Ρέππας, τις δηλώσεις Κλίντον για τα ελληνοτουρκικά. Τάχα δεν καταλαβαίνει πού το πάνε οι ΗΠΑ. "Παραταυτολογία" ο Κλίντον, "παραμυθολογία" ο Ρέππας, εν ολίγοις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ