Τετάρτη 17 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" που συντελείται από τον μεγαλοεργολάβο Κ. Μπολτσή εις βάρος της πόλης τους, με την ανοχή της κυβέρνησης και της Νομαρχίας Πειραιά, κατάγγειλαν οι Ρεντιώτες σε σύσκεψη στο δημαρχείο (σελίδα 11).ΑΠΕΡΓΙΑ πείνας έξω από τη Νομαρχία Ηρακλείου πραγματοποιούν από τη Δευτέρα απολυμένοι υπάλληλοι από την αμερικανική βάση Γουρνών. Ζητάνε την απορρόφησή τους στο δημόσιο τομέα και καταβολή των αποζημιώσεών τους (σελίδα 11).

ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ θέση στην οποία βρίσκονται τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την αγγλική εταιρία VSEL, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Εργοστασιακή Επιτροπή,στην οποία τονίζεται ακόμη ότι αυτή η λύση είναι υπέρ των πολυεθνικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που ως ανταγωνιστές δε νοιάζονται για την ανάπτυξη του Σκαραμαγκά, αλλά για τα δικά τους συμφέροντα (σελίδα 12).

ΣΕΙΡΑ μέτρων για την προστασία των δασών που απόμειναν στην περιοχή αποφάσισε να πάρει η Νομαρχία Δυτικής Αττικής, μετά από σύσκεψη με συναρμόδιους φορείς. Ο απολογισμός της φωτιάς είναι 6.000 καμένα στρέμματα δάσους (σελίδα 14).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ