Τετάρτη 24 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νεκρός ο Χριστόφορος Μαρίνος

Νεκρός, κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι αργά χθες τη νύχτα αιτίες, βρέθηκε χθες το βράδυ ο Χριστόφορος Μαρίνος,ο οποίος την τελευταία φορά εμφανιζόταν μπλεγμένος στην υπόθεση της γνωστής ληστείας στο Γενικό Νοσοκομέιο Νίκαιας και στη δολοφονία του Δ. Μαντούβαλου.

Ο Χρ. Μαρίνος βρέθηκε με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι απο πυροβόλο όπλο σε καμπίνα του πλοίου "Πήγασος" που ερχόταν απο τις Κυκλάδες και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Μαρίνος είχε επιβιβασθεί απο τη Σίφνο.

Αδιεκρίνιστο παραμένει, ωστόσο, το πως βρέθηκε εκτός Αθηνών, καθώς ενόψει της δίκης για την υπόθεση του Γενικού Κρατικού Νίκαις ο Χρ. Μαρίνος βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό με δικαστική αποφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του Χρ. Μαρίνου στο πλοίο ήταν γνωστή στις αρχές πριν αυτό προσεγγίσει στον Πειραιά στις 8.30 χθες το βράδυ. Αυτό που, ωστόσο, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο είναι αν ο Μαρίνος ήταν νεκρός πριν να ανέβουν δυνάμεις του Λιμενικού στο πλοίο ή στη συνέχεια. Μια τελευταία εκδοχή, έκανε λόγο για αυτοκτονία.

Επίσημα απο το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτηλίας ανακοινώθηκε απλά ότι ο Χρ. Μαρίνος βρέθηκε νεκρός και ότι το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση μετά απο παραγγελία των εισαγγελικών αρχών Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ