Τρίτη 13 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝυπεύθυνοι

Αλλά είναι και ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Ν. Κωνσταντόπουλος, που ανησύχησε και έσπευσε μόλις το Σαββατοκύριακο να διαπιστώσει πως "η αγροτική οικονομία και παραγωγή της Ελλάδας βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης"... Ομως, ενώ, έστω και καθυστερημένα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ διαπιστώνει την τραγική κατάσταση της αγροτικής οικονομίας και παραγωγής, πάλι ξέχασε να πει στους αγρότες ποιος αποφασίζει τον περιορισμό της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας και, βέβαια, να καταγγείλει την πολιτική της ΕΕ, που, μέσω της συρρίκνωσης της παραγωγής, έχει αποφασίσει να μειώσει τους 900.000 αγρότες σε 500.000 και 400.000 στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ετσι, και η υποταγή του ΣΥΝ στα... ευρω-οράματα μένει άθικτη και ο Ν. Κωνσταντόπουλος - νομίζει πως - ξεφεύγει από τα αμείλικτα ερωτηματικά που θέτουν οι ίδιοι οι αγρότες.

Μάταιος κόπος, όμως, γιατί οι αγρότες γνωρίζουν πια πως οι κυβερνήσεις και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στις οποίες περιορίζει την κριτική του ο πρόεδρος του ΣΥΝ, όταν ασκεί κριτική, από κοινού με τις Βρυξέλλες χαράζουν και υλοποιούν τις αντιαγροτικές πολιτικές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ