Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι λογιστές ψηφίζουν ΚΚΕ

Η Εκλογική Επιτροπή Στήριξης Λογιστών του ΚΚΕ καλεί όλους τους λογιστές, στις εκλογές της 22ης Σεπτέμβρη, να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ.

Σε διακήρυξη που εξέδωσαν, αφού σημειώνουν ότι η προσφυγή στην κάλπη γίνεται με μόνο σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού και με λυμένα χέρια, είτε αν προκύψει κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είτε της ΝΔ, να επιδοθούν σε ακόμα σκληρότερη λιτότητα, τονίζουν: "Οι εκλογές μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθούν από τους εργαζόμενους και το λαό μας για την ανατροπή του γκρίζου πολιτικού τοπίου που έχει επιβάλει στη χώρα μας ο δικομματισμός, να ανοίξει ο δρόμος για σοβαρές αλλαγές προς όφελος του λαού και του τόπου. Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενίσχυση του ΚΚΕ, του κόμματος, που είναι μπροστάρης στους αγώνες των εργαζομένων, υπερασπιστής των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων.

Ακολούθως, επισημαίνεται ότι δεν αρκεί να καταδικαστούν με την ψήφο απερίφραστα μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα. Ο λαός "πρέπει με την ψήφο του να καταδικάσει και τα άλλα μικρότερα κόμματα, ΠΟΛ.ΑΝ., ΣΥΝ και ΔΗΚΚΙ, που είναι έτοιμα να δώσουν χείρα βοηθείας στο δικομματισμό και στην πολιτική υποτέλειας", υπογραμμίζεται στη διακήρυξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ