Τρίτη 8 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγχαρητήρια για την εκλογική επιτυχία του ΚΚΕ

Συνεχίζουν να καταφθάνουν στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ συγχαρητήρια μηνύματα, με αφορμή την εκλογική επιτυχία του Κόμματος στις πρόσφατες εκλογές:

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Σουδάν στην Ελλάδα έστειλε προς το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ την παρακάτω επιστολή:

"Αγαπητοί σύντροφοι,

Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 22ας Σεπτέμβρη και την άνοδο του ποσοστού του κόμματός σας. Με το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα, παρ' όλες τις δυσκολίες, το ΚΚΕ απέδειξε ότι αποτελεί μια σημαντική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας. Η αύξηση του αριθμού των ψήφων, που ο ελληνικός λαός έδωσε στους κομμουνιστές, μαρτυρεί ότι οι θέσεις του ΚΚΕ ανταποκρίνονται στα ζωτικά συμφέροντα των εργαζομένων και χαίρουν όλο και μεγαλύτερης υποστήριξης. Για άλλη μια φορά, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχία του κόμματός σας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αγώνες του ΚΚΕ".

Η Σουδανική Εθνική Δημοκρατική Συμμαχία στην Ελλάδα έστειλε προς το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ την παρακάτω επιστολή:

"Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχία του κόμματός σας στις βουλευτικές εκλογές της 22ας Σεπτέμβρη. Η άνοδος του κόμματός σας δείχνει τις σωστές θέσεις του, που εκφράζουν τα συμφέροντα του λαού και των εργαζομένων".

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα έστειλε και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων - Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ