Τρίτη 8 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψήφοι από το... υπερπέραν

Ολα στη μάχη της ψήφου, γράφαμε προεκλογικά για ορισμένους ...εκλεκτούς εκπροσώπους του δικομματισμού, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν διάφορες - αθέμιτες και ανέντιμες κυρίως - μεθόδους και δε δίσταζαν μπροστά σε τίποτε, προκειμένου να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους και να υφαρπάξουν τις ψήφους τους.

Ελα, όμως, που υπάρχουν και χειρότερα, πολύ χειρότερα μάλιστα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Χίλαρι Κλίντον, η οποία επιχειρώντας να μαζέψει ψήφους για τον άνδρα της, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ισχυρίζεται πως έχει συνομιλίες με το υπερπέραν και μάλιστα με την Ελινορ Ρούσβελτ, από την οποία παίρνει και συμβουλές...

Οχι, δεν υπάρχει καμιά ανακρίβεια, ούτε υπερβολή στο γεγονός. Αλλωστε, μόλις προχτές, καθώς η "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ αποκάλυπτε ένα τεράστιο άγαλμα της Ελινορ Ρούσβελτ, δήλωσε: "Οταν κουβέντιασα για τελευταία φορά με την κ. Ρούσβελτ, δηλαδή πολύ πρόσφατα, με παρακάλεσε να σας πω ότι αισθάνεται μεγάλη χαρά γι' αυτό το άγαλμα που της φτιάξαμε". Και όλ' αυτά τα είπε παρουσία των ΜΜΕ και χιλίων περίπου προσκεκλημένων, ανάμεσά τους και ορισμένοι δέκάτοι απόγονοι της οικογένειας Ρούσβελτ.

Πάλι καλά, που δεν της είπε, ότι θα ψηφίσει και αυτή τον Μπ. Κλίντον...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ