Τρίτη 10 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο κυνισμός του αφεντικού

Γυμνός παρουσιάστηκε ο βασιλιάς των ΜΜΕ, διάβαζε ο Χρ. Λαμπράκης, στη συνέντευξη του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Η γύμνια του δεν αφορά μόνο τον κυνισμό στις απαντήσεις, με ύφος "μεγάλου αφεντικού", αλλά κυρίως στον τρόπο που αντιμετωπίζει πολιτικούς, Σύνταγμα και νόμους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Σύνταγμα και τους νόμους, ενώ χρησιμοποιεί τους πολιτικούς και τα κόμματα εξουσίας ως άλλοθι για αυτό το σκοπό.

"Το κράτος - η κυβέρνηση, επί Μητσοτάκη και επί Παπανδρέου, και ο Δήμος επί Εβερτ, αποφάσισε να επέμβει" ώστε να αλλάξει η αλλαγή χρήσης του Πάρκου Ελευθερίας, δηλώνει ως Πόντιος Πιλάτος, αποκηρύσσοντας την ευθύνη για την καταπάτηση του Πάρκου. Οσον αφορά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι οι εργασίες είναι παράνομες, η απάντηση κινείται στο ίδιο μήκος κύματος: "Ουδείς μας είπε ότι είναι παράνομες οι εργασίες. Αντίθετα ο κ. Λαλιώτης με έγγραφό του προς τη διεύθυνση της Πολεοδομίας Αθηνών, στις 16.11.1994, επικύρωσε τη νομιμότητα" (!! ).

Προκειμένου να μην αφήσει αμφιβολίες για το πώς συμπεριφέρεται ένας σύγχρονος Μαικήνας και αφεντικό του Πολιτισμού, στη συγκεκριμένη ερώτηση πόσα δικά σας χρήματα έχετε βάλει σε αυτή την ιστορία, απαντά: "Είναι ένα ερώτημα πολύ προσωπικό και δεν απαντώ"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ