Τρίτη 10 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυκλοφοριακές αλλαγές στη Ν. Χαλκηδόνα

Αρκετές κυκλοφοριακές αλλαγές ισχύουν από σήμερα στο Δήμο Νέας Χαλκηδόνας, λόγω έναρξης κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου της οδού Αχαρνών στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Οπως πληροφορεί το ΥΠΕΧΩΔΕ, οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα είναι οι εξής:

  • Μονοδρομείται η οδός Παλαμά (παράπλευρη της Εθνικής Οδού) από την οδό Μαρίνου Αντύπα προς και μέχρι την οδό Παπαφλέσσα.
  • Μονοδρομείται η οδός Παπαφλέσσα από την οδό Κ. Παλαμά προς και μέχρι την οδό Αχαρνών.
  • Απαγορεύεται η στάθμευση παντός οχήματος και στις δύο πλευρές της οδού Κ. Παλαμά στο τμήμα της που μονοδρομείται, καθώς και στην οδό Παπαφλέσσα σε όλο το μήκος της.
  • Καταργείται η δεξιά στροφή προς Αθήνα του κλάδου της Εθνικής Οδού από Πειραιά προς Λαμία διά της οδού Αχαρνών και θα γίνεται από παράπλευρη διαδρομή, που θα ξεκινά δεξιά κάτω από τη γέφυρα Αγίων Αναργύρων και θα ακολουθεί τις οδούς Κ. Παλαμά και Παπαφλέσσα.

Το ΥΠΕΧΩΔΕ συνιστά στους οδηγούς που θα κινούνται σε όλους τους προαναφερόμενους δρόμους να έχουν μειωμένη ταχύτητα, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ