Πέμπτη 2 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Εκτός λειτουργίας το Σάββατο και την Κυριακή θα τεθούν οι Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές σε όλο το δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αφού θα πραγματοποιηθεί διακοπή στο Μηχανογραφικό Κέντρο της, εξ αιτίας των έργων του ΟΤΕ στο πλαίσιο των εργασιών για το μετρό.

ΚΑΥΣΙΜΑ: Μειώνονται από σήμερα οι χονδρικές τιμές πώλησης (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) των βενζινών κατά 0,90 δραχμές το λίτρο, ενώ οι αντίστοιχες τιμές των ντίζελ παραμένουν στα ίδια επίπεδα των τιμών της προηγούμενης βδομάδας. Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της ΔΕΠ, οι παραπάνω μεταβολές οφείλονται στη μείωση των διεθνών τιμών της Βενζίνης, στη μικρή αύξηση της τιμής του ντίζελ και στην πτώση της ισοτιμίας του δολαρίου έναντι της δραχμής κατά 1 δραχμή ανά δολάριο.

AGROTIKA: Ανοιξε προχτές τις πύλες η 11η Διεθνής Εκθεση Αγροτικών Προϊόντων "AGROTIKA", στο χώρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου συμμετέχουν 1.030 εκθέτες από την Ελλάδα και από 28 άλλες χώρες, καθώς και τρεις κρατικές συμμετοχές της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Βουλγαρίας. Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως τις 5 Φλεβάρη. Τα περίπτερα θα λειτουργούν από τις 10 έως τις 7 το απόγευμα καθημερινώς, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί. Κατά τα εγκαίνια του περίπτερου του ομίλου της ΑΤΕ παραβρέθηκε ο διοικητής της ΑΤΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια και στο ρόλο που καλούνται να παίξουν η ίδια η ΑΤΕ και οι άλλες θυγατρικές της εταιρείες στην εξέλιξη της οικονομίας.

AGROTIKA: Ανοιξε προχτές τις πύλες της 11ης διεθνούς έκθεσης αγροτικών προϊόντων "AGROTIKA" στο χώρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης όπου συμμετέχουν 1030 εκθέτες από την Ελλάδα και από 28 άλλες χώρες καθώς και τρεις κρατικές συμμετοχές της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Βουλγαρίας. Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως τις 5 Φλεβάρη. Τα περίπτερα θα λειτουργούν από τις 10 έως τις 7 το απόγευμα καθημερινώς ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί. Κατά τα εγκαίνια του περίπτερου του ομίλου της ΑΤΕ παραβρέθηκε ο διοικητής της ΑΤΕ ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια και στο ρόλο που καλούνται να παίξουν η ίδια η ΑΤΕ και οι άλλες θυγατρικές της εταιρίες στην εξέλιξη της οικονομίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ