Παρασκευή 17 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
Η εθελοντική προσφορά πρέπει να συνεχιστεί

Να μη χαθεί ό,τι με κόπο κερδήθηκε

Ο αγώνας για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου κορυφώνεται. Ο μεγάλος όγκος του αρχειακού υλικού έχει στεγνώσει και γλίτωσε από τον άμεσο κίνδυνο. Η επιτυχία αυτή έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι το κακό πέρασε και πως η διάσωση ολοκληρώθηκε. Ομως, ίσως δεν είναι ευρύτερα γνωστό σε όλους ότιδεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η πρώτη φάση της διάσωσης, καθώς ένα τμήμα του αρχείου, που έχει φυλαχτεί στην κατάψυξη σε ψυγεία, δεν έχει στεγνώσει και καθαριστεί ακόμα.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στο σημείο αυτό προκαλεί σοβαρή δυσκολία στην οργάνωση της δεύτερης και τρίτης φάσης, οι οποίες πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, πριν αρχίσουν οι ζέστες. Γιατί, αν καθυστερήσουν, δημιουργείται κίνδυνος να χαθεί όλη η δουλιά που έγινε μέχρι τώρα.

Είναι, λοιπόν, επείγουσα ανάγκη να τελειώσει το στέγνωμα και αυτού του τμήματος. Αυτό απαιτεί κάθε μέρα την εργασία δεκάδων εθελοντών και εθελοντριών, πρωί και απόγευμα.

Γι' αυτό οι υπεύθυνοι για τη διάσωση του αρχείου απευθύνουν για μια ακόμη φορά έκκληση, να υπάρξει η απαιτούμενη ανταπόκριση στην πιεστική ανάγκη για καθημερινή προσφορά εθελοντικής εργασίας.Για να μη χαθεί ό,τι με κόπο κερδήθηκε ως τώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ