Τετάρτη 13 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ της ΠΕΑΕΑ, η Πανελλήνια Ενωση Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ και ο Δήμος ΝΙΚΑΙΑΣ συνδιοργανώνουν για τις 16 και 17 Αυγούστου 1997 ημέρα Σάββατο καιΚυριακή,την καθιερωμένη χρονιάτικη εκδήλωση για το Μπλόκο της Κοκκινιάς.Καλούνται όλοι οι αγωνιστές και αγωνίστριες, καθώς και οι φίλοι της Αντίστασης, όλος ο κοκκινιώτικος λαός να πάρουν μέρος σ' αυτές τις εκδηλώσεις.
  • Η κοινότητα ΣΑΪΔΟΝΑΣ,ο Σύλλογος ΣΑΪΔΟΝΙΤΩΝ και οι αντιστασιακές οργανώσεις Μεσσηνίας ΠΕΑΕΑ, ΠΟΑΕΑ, ΠΕΑΤΑΘ, τελούν την Κυριακή 17-8-97 στις 10 π.μ.,στη Σαϊδόνα της Μεσσηνιακής Μάνης και στο χώρο του μνημείου, το ετήσιο καθιερωμένο μνημόσυνο για να τιμηθούν οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.
  • Το Παράρτημα ΧΑΛΚΙΔΑΣ και η Κοινότητα ΠΑΛΙΟΥΡΑ πραγματοποιούν την Κυριακή 17-8-1997 στις 11 π.μ. στον Πάλιουρα Ευβοίας, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα, αγωνιστή της Εθνικής αντίστασης Κώστα Τσάκου (Πολικός). Πούλμαν για τον Πάλιουρα θα ξεκινούν από την πλατεία Αγοράς Χαλκίδας στις 10 το πρωί.
  • Το Παράρτημα ΙΘΑΚΗΣ της ΠΕΑΕΑ και ο Δήμος διοργανώνουν από κοινού την Κυριακή 17-8-97 στις 8.30 μμ στην πλατεία Εθ. Αντίστασης, εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής Αντίστασης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ