Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Φαρμάκι" ο... Καφφές

Κατά 60% ημερησίως και κατά 33,3% μηνιαίως αύξησε τα τέλη στα δημοτικά πάρκινγκ, ο δήμος Λάρισας. Ετσι, μια θέση παρκαρίσματος κοστίζει τώρα 400 δραχμές (από 250) την ημέρα και 8.000 (από 6.000) το μήνα. Ανάλογο είναι το"χαράτσωμα" και από την εταιρία ΣΕΤΕΞ που έχει αναλάβει την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη.

Από τη "Σκύλλα" της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, στη "Χάρυβδη" της δημοτικής εξουσίας, ο άτυχος Λαρισαίος κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος αντιμετωπίζει και το αφόρητο κυκλοφοριακό πρόβλημα, ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης.

Βεβαίως, οι Λαρισαίοι δεν πληρώνουν ακριβά μόνον για να παρκάρουν τ' αυτοκίνητά τους. Ο δήμος Λάρισας είναι ο ακριβότερος της χώρας, καθώς ο δήμαρχος Χριστόδουλος Καφφές επιβάλλει κάθε χρόνο τεράστιες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ύδρευσης, αποχέτευσης και καθαριότητας, επέβαλε "χαράτσι" στους νέους που αθλούνται στα δημοτικά γυμναστήρια και στους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Αυτός ο δήμαρχος - που, βεβαίως, ενεργεί στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής που επιχειρεί να μετατρέψει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε φορομπηχτικό μηχανισμό - θα ζητήσει εκ νέου την ψήφο των Λαρισαίων στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ε, ρε "φούμο" που έχει να πέσει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ