Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Ευχαριστήρια" για... την κλοπή!

Η πίκρα και η απορία, η απόγνωση και η οργή ξεχείλισαν και η πελάτισσα της Κτηματικής Τράπεζας προσπαθεί τώρα να... διασκεδάσει την τραγική κατάσταση στην οποία την έφερε η Τράπεζα. Ετσι, η Ιωάννα Ζαβουδάκη στέλνει, μέσω της εφημερίδας μας... ευχαριστήρια επιστολή προς τη διοίκηση της ΕΚΤΕ:

"Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια στη Διοίκηση της Κτηματικής Τράπεζας, για το διακανονισμό που έκανε στα δάνεια που είχε χορηγήσει το '86, '88 και '89, συνολικού ύψους 6.850.000 δρχ., προκειμένου να χτίσω την 1η κατοικία μου σε παραμεθόριο περιοχή (Σάμος).

Ευχαριστώ ολόθερμα, διότι χάρη στη μεγαλοθυμία των υπευθύνων της Τράπεζας, θα καταφέρω το 2012 να αποκτήσω το σπίτι, που προσπαθώ από το 1986 να ολοκληρώσω, καταβάλλοντας συνολικά στην Τράπεζα το ευτελές ποσό των 52.877.000 δραχμών. Δεν παίζει προφανώς κανένα ρόλο το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, σε δέκα χρόνια, έχω καταβάλει 17.000.000 έναντι των δανείων αυτών. Μετά την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειάς μου, νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε παρόμοια θέση, θα πρέπει να σπεύσουν να ρυθμίσουν ευνοϊκά τις υποθέσεις τους, πριν η Κτηματική Τράπεζα αλλάξει την... ανθρωποκεντρική πολιτική της!

Ιωάννα Ζαβουδάκη"

Εμείς, απλώς, για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι κάποιες υπηρεσίες της Τράπεζας - μετά από σχετικό ρεπορτάζ του "Ρ" την 1η Ιούνη για τους τρομακτικούς τόκους υπερημερίας με τους όποιους είχε επιβαρυνθεί το χρέος της - της είχαν δημιουργήσει ελπίδες ότι μπορεί να εξευρεθεί μια μέση οδός, για να μην πάρει το μέγεθος της κλοπής τέτοιες διαστάσεις. Αλλά το μόνο που τελικά "κέρδισε" ήταν και κάποιους νέους τόκους υπερημερίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ