Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ενάντια στη Συνθήκη Σένγκεν

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει αύριο Πέμπτη 20 Νοέμβρη και ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60) εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "Η Συνθήκη του Σένγκεν: Ατομικά δικαιώματα και Εθνική κυριαρχία σε κίνδυνο".

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Γεώργιος Αλ. Μαγκάκης καθηγητής Πανεπιστημίου, τ. υπουργός, Νίκος Νικητόπουλος δικηγόρος, Τάκης Παππάς δικηγόρος, τ. πρόεδρος του ΔΣΑ, Βύρων Πολύδωρας δικηγόρος - βουλευτής, Δημήτρης Σαραφιανός δικηγόρος - μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και συζήτηση. Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Ημερίδα

Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων και του λαού για το ηλεκτρονικό φακέλωμα και για τη Συμφωνία Σένγκεν, αλλά και για την ανταλλαγή απόψεων για τους από δω και πέρα τρόπους αντίδρασης, η Επιτροπή για τη μη Εφαρμογή της Συμφωνίας Σένγκεν διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Η Σένγκεν, το ηλεκτρονικό φακέλωμα και η εργατική τάξη", την Τρίτη 25 Νοέμβρη 1997, στις 6.00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, Πατησίων 89, στην Αθήνα.

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί τα κόμματα, συνδικαλιστικές και άλλες μαζικές οργανώσεις, πανεπιστημιακοί, γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής και άτομα τα οποία κατά καιρούς έχουν δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ