Πέμπτη 27 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΦΩΚΙΔΑΣ
Τα "κόκκινα μεροκάματα" δίνουν το στίγμα

Πρωτοπόρα από τις οργανώσεις της Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας αναδείχνεται, μέχρι τώρα και φιλοδοξεί να μείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος, η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας, που, ήδη, έχει ξεπεράσει το 50% του συνολικού πλάνου της. Με βάση τα στοιχεία που μας δίνει ο γραμματέας της ΝΕ Φωκίδας, Γ. Ιωσηφίδης,από τις οργανώσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής, έχουν ξεφύγει προς τα πάνω οι οργανώσεις των Δελφών που, ήδη, κάλυψε το 70% του πλάνου της, αλλά και η οργάνωση των Μεταλλεργατών που ακολουθεί "μια ανάσα", με 67,5%. Την ίδια στιγμή η οργάνωση της ΚΝΕ Φωκίδας βρίσκεται στο 65% του πλάνου της. Η πείρα των συντρόφων, όπως μας τη μεταφέρει ο Γ. Ιωσηφίδης, δεν μπορεί να είναι άλλη παρά το ότι η προγραμματισμένη, με συγκεκριμένους στόχους δουλιά αποδίδει. Γιατί, ακριβώς, αυτό το γεγονός, ότι από την αρχή η δουλιά για την Οικονομική Εξόρμηση οργανώθηκε μέσα από τις συνελεύσεις των ΚΟΒ και με συγκεκριμένες χρεώσεις των ίδιων των μελών του Κόμματος, σήμερα δίνει τα θετικά αποτελέσματα. "Μεθοδεύσαμε τη δουλιά μας όπως ακριβώς όταν κάνουμε τις πολιτικές εξορμήσεις, όταν μοιράζουμε το ψηφοδέλτιο πόρτα πόρτα και άτομο το άτομο, εξηγεί ο Γ. Ιωσηφίδης και προσθέτει: Το κλίμα, από την άποψη της ανταπόκρισης των εργαζομένων για προσφορά στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ θυμίζει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί όταν κάναμε την Εξόρμηση για τη Σωτηρία του Αρχείου του ΚΚΕ".

"Φυσικά, προσθέτει, αυτό το κλίμα συμπληρώνεται ακόμα περισσότερο με την αποφασιστικότητα των συντρόφων να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της Εξόρμησης. Αφού έβαλαν τα προσωπικά τους πλάνα και προγραμμάτισαν ακόμα και ποιους θα δουν και θα απευθυνθούν, όλο αυτό το διάστημα μεθοδικά τα υλοποιούν. Ιδιαίτερο στοιχείο, που δείχνει τη διάθεση των συντρόφων, είναι τα "κόκκινα μεροκάματα" που οι σύντροφοι μεταλλεργάτες - κι αυτό παρά την οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζουν - δίνουν για την Οικονομική Εξόρμηση, προσφορά στα 80χρονα του ΚΚΕ. Οι ίδιοι σύντροφοι έχουν συγκεντρώσει χρήματα για ενίσχυση του ΚΚΕ από πάρα πολλούς μεταλλεργάτες συναδέλφους τους, ανεξάρτητα ποιο κόμμα ψηφίζουν. Κι αυτό, δείχνει πως το Κόμμα μας έχει μεγάλη επιρροή στους εργαζόμενους αυτούς, που κατανοούν ότι αγωνίζεται για τα συμφέροντά τους".

Τέλος, όλα τα μέλη και πολλοί οπαδοί του Κόμματος, τιμώντας τα 80χρονα, όπως δείχνει η μέχρι τώρα πείρα, προσφέρουν και τη δική τους προσωπική ενίσχυση με το παραπάνω. "Ετσι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο πραγματοποιώντας ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα και είμαστε βέβαιοι ότι θα υπερκαλύψουμε κατά πολύ το πλάνο της οργάνωσής μας", εκφράζει τη βεβαιότητά του ο γραμματέας της ΝΕ Φωκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ