Πέμπτη 27 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Είναι τόσο δύσκολο;

"Οποιος δε θέλει να ζυμώσει, 40 μέρες κοσκινίζει"! Την παραπάνω παροιμία βάλθηκαν, φαίνεται, να επιβεβαιώσουν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχουν στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, που συστήθηκε μετά τις περσινές αγροτικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να καταλήξει σε πόρισμα για το αγροτικό πρόβλημα!

Χτες - κάτω από την πίεση, προφανώς, των νέων αγροτικών αγώνων - αποφάσισαν τελικά να ξανασυνεδριάσουν, ύστερα από αναβολή προθεσμίας που είχαν πάρει τον Οκτώβρη! Τι έγινε; Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται για την αργοπορία της επιτροπής, αλλά τελικά συμφώνησαν να πάρουν νέα παράταση για το Γενάρη, χωρίς να γίνει συζήτηση επί της ουσίας!!!

Αραγε, τόσο δύσκολο είναι για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να καταθέσουν τα πορίσματά τους για το θέμα, όταν το ΚΚΕ έχει καταθέσει το δικό του εδώ και πολλούς μήνες; Σίγουρα όχι. Για πόσο, λοιπόν, θα κρύβονται ακόμη από τους αγρότες; Για πόσο θα αποφεύγουν να πάρουν θέση απέναντι στην αγροτική πολιτική που ασκείται στη χώρα, εμπνεόμενη από τις επιταγές της ΓΚΑΤΤ και της ΕΕ; Ας γνωρίζουν ότι ο αγροτικός κόσμος έχει και μυαλό και κρίση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ