Πέμπτη 29 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ
Στην υπηρεσία κυβερνητικών σκοπιμοτήτων

Στους δρόμους της εντυπωσιοθηρίας και της εξυπηρέτησης κυβερνητικών σκοπιμοτήτων ρίχνονται από σήμερα, άρον άρον, οι κομάντος του Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Η κυβέρνηση προκειμένου να δείξει το υποκριτικό ενδιαφέρον της για τα "καθημερινά προβλήματα του πολίτη", όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει ο Κ. Σημίτης, στέλνει συνεργεία Επιθεωρητών σε διάφορους δήμους και υπηρεσίες που βρίσκονται μάλιστα σε λαϊκές συνοικίες, όπως Κερατσίνι, Νίκαια, Ηλιούπολη, καθώς και σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ και νοσοκομεία.

Δεν είναι τυχαίο και τα αντικείμενα που έχουν επιλεγεί "προς έλεγχο", όπως οι τομείς των συγκοινωνιών (!), της πρόνοιας, της καθαριότητας, τα εξωτερικά ιατρεία και τα γραφεία υποδοχής ασθενών, οι πολεοδομίες, κλπ. Είναι ολοφάνερο ότι οι εκθέσεις που θα συνταχθούν από τους επιθεωρητές θα χρησιμοποιηθούν για να δώσουν άλλοθι και ώθηση στην εφαρμογή των αντιυπαλληλικών και αντιδραστικών σχεδίων της κυβέρνησης στο χώρο της δημόσιας διοίκησης. Η σπουδή της κυβέρνησης να έχει τέτοιο προπαγανδιστικό υλικό στη διάθεσή της προκύπτει από το γεγονός ότι έχει τεθεί προθεσμία μόλις πέντε (!) ημερών για να γίνουν οι έλεγχοι. Επίσης, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο επικεφαλής του Σώματος, πράγμα που αναμένεται να γίνει σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ