Πέμπτη 26 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
To "alter ego" του Γιαννόπουλου

To άλλο πρόσωπο του Ιανού παρουσίασε χτες στους δικηγόρους ο υπουργός Δικαιοσύνης Ε. Γιαννόπουλος στην Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Αφού για μέρες τώρα καθύβριζε χυδαιότατα τον πρόεδρο και το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου, απειλούσε ότι θα περάσουν έξι μήνες για να δει το διοικητικό συμβούλιο και διαλαλούσε ως "άντρας σε άντρες" ότι δε θα ζητήσει συγνώμη και αναλαμβάνει την ευθύνη, χτες ο Ε. Γιαννόπουλος, ενόψει της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, άλλαξε ρότα.

Ο μαινόμενος ταύρος, για λίγο, έγινε αρνάκι. Σε επιστολή του προς τους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων, αναφέρει επί λέξει: "Κλείνει σήμερα η παρένθεση της μεταξύ εμού και του προέδρου του ΔΣΑ σύγκρουσης. Το ποιος φταίει, ο ένας ή ο άλλος ή και οι δύο μαζί, ή και τρίτοι, θα το κρίνει αυτό η αδέκαστη ιστορία". Επίσης, σε άλλο σημείο, υπόσχεται στους δικηγόρους ότι "εφεξής η πόρτα του υπουργείου είναι ανοιχτή σε όλους σας για τα εκκρεμή προβλήματα του κλάδου".

Λέτε να βασανίζεται από τύψεις συνείδησης ο Ε. Γιαννόπουλος για την απαράδεκτη συμπεριφορά του; Οχι, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλώς, ...ο βλάχος είναι πονηρός και προσπαθεί να ελιχθεί, ενόψει της Ολομέλειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ