Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ληστεία τράπεζας

Πενιχρή ήταν η λεία για τους κακοποιούς που "χτύπησαν" χτες υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Περιστέρι. Δύο άγνωστοι στις 11.50 το πρωί εισέβαλαν στην Τράπεζα που βρίσκεται στην οδό Π. Τσαλδάρη 52. Με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν οκτώ υπαλλήλους και πέντε πελάτες, άρπαξαν 1,5 εκατομμύριο, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα κι εξαφανίστηκαν.

Εξάλλου, προχτές το βράδυ τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι της Αγγ. Μπονίκου στην οδό Βασ. Παύλου στον Πειραιά. Με την απειλή μαχαιριών οδήγησαν το θύμα στο υπνοδωμάτιο και της πήραν χρυσαφικά αξίας πέντε εκατομμυρίων, 2.000 δολάρια ΗΠΑ, 1.900 γερμανικά μάρκα και 200 χιλιάδες δραχμές. Στη συνέχεια τη φίμωσαν και την κλείδωσαν.

Προχτές το μεσημέρι πιάστηκαν από αστυνομικούς οι Ρουμάνοι Αντονέλ Καραγκάτα, 23 χρόνων και Καταλίν Γκροάπα, 23 χρόνων. Λίγο πριν είχαν διαρρήξει το τεχνικό γραφείο του Δ. Λιάκουρη (Βοιωτίας 2).

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι τους (Κομοτηνής 10) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα γεμάτο πιστόλι, 38 σφαίρες, ένα κουτί πυρίτιδα, διαρρηκτικά εργαλεία και κλεμμένα αντικείμενα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ