Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
Συνεχίζουν αποφασισμένοι τον αγώνα

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου Πάτρας παρά τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έχει καταθέσει αγωγή για να κηρυχτεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Χτες, ενώ αναμενόταν η απόφαση του δικαστηρίου, τα ΔΣ των τεσσάρων Σωματείων του δήμου συνεδρίασαν και αποφάσισαν ομόφωνα τη συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Ετσι, από την ερχόμενη βδομάδα, θα συνεχιστούν οι στάσεις εργασίας που παραλύουν τις λειτουργίες του δήμου, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην ενημέρωση των πολιτών της Πάτρας και την εξασφάλιση της στήριξής τους στον αγώνα των εργαζομένων. Σ' αυτή την κατεύθυνση σχεδιάζονται πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στο μεταξύ, μεγαλώνει η αγανάκτηση των πολιτών απέναντι στην αδιαλλαξία της δημοτικής αρχής. Χτες πολλοί πολίτες, αγανακτισμένοι από τις κινήσεις του δημάρχου, Α. Καράβολα,έκλεισαν για αρκετές ώρες την οδό Μαιζώνος έξω από το κτίριο του ΟΓΑ, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη παροχής υπηρεσιών.

Παράλληλα, η ΠΟΕ - ΟΤΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει το αίτημα των εργαζομένων του Δήμου Πάτρας για ρύθμιση της καταβολής των πριμ παραγωγικότητας και ταυτόχρονα καταγγέλλει τις κινήσεις του δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι εργαζόμενοι θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιούν τη Δευτέρα 16 Μάρτη στις 10 π.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ