Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κατάληψη στο ΤΥΔΚΥ Θεσσαλονίκης

Κατάληψη στο κτίριο του Ταμείου Υγείας Δημοτικών - Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ) στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 17 Μάρτη, αποφάσισαν μετά από σύσκεψη οι εργαζόμενοι των σωματείων που καλύπτονται άμεσα από το παραπάνω Ταμείο. Αν και η κινητοποίηση αυτή δεν αποδώσει, θα γίνει δυναμική κάθοδος στο υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας των εκλεγμένων όλων των Σωματείων και εργαζομένων ασφαλισμένων στο ΤΥΔΚΥ του Ν. Θεσσαλονίκης για συνάντηση με τους αρμόδιους παράγοντες.

Με τις κινητοποιήσεις τους αυτές οι εργαζόμενοι, που αντιμετωπίζουν σειρά προβλημάτων, ζητούν άμεσα:

- Την κάλυψη 5 κενών θέσεων ελεγκτών γιατρών.

- Τη δημιουργία Διεύθυνσης και ταμειακής υπηρεσίας του ΤΥΔΚΥ Ν. Θεσσαλονίκης με αντίστοιχα παραρτήματα ανατολικά και δυτικά.

- Μηχανοργάνωση του ΤΥΔΚΥ Ν. Θεσσαλονίκης.

- Λύση του κτιριακού προβλήματος του ΤΥΔΚΥ.

Επίσης ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης επισημαίνει πως συνεχίζεται η άγρια περικοπή των κοινωνικών δαπανών σε βάρος των εργαζομένων και δηλώνει ότι θα κλιμακώσει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέχρι να δοθούν λύσεις. Θεωρεί ότι αποσπασματικές λύσεις, που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν στο παρελθόν, δεν αποτελούν πρόοδο για λύση των προβλημάτων αλλά χειραγώγηση του εύρωστου οικονομικά Ταμείου Υγείας των Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ