Κυριακή 5 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
"ΛΑΪΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ"
Αμεση αποζημίωση των κατοίκων

Στην αντίθετη τελείως κατεύθυνση από τον "εκσυγχρονιστή" δήμαρχο Α. Λιοσίων Ν. Παπαδήμα κινείται η "Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα" (ΛΑΕ). Με ανακοινώσεις και συνεχείς περιοδείες στις περιοχές που έχουν πλημμυρίσει, οι εκπρόσωποι της ΛΑΕ βρίσκονται δίπλα στους πληγέντες.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η ΛΑΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση και το ΥΠΕΧΩΔΕ, γιατί ενώ είχαν εξαγγείλει το έργο στο ρέμα από την προηγούμενη πλημμύρα το 1994 οι εργασίες ξεκίνησαν το Γενάρη του '97. Παράλληλα επισημαίνει πως ευθύνες έχει και ο δήμαρχος Α. Λιοσίων, που αποκρύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης, ρίχνοντας το "μπαλάκι" στην ΕΥΔΑΠ. Κατηγορεί επίσης το δήμαρχο ότι όλο το προηγούμενο διάστημα διαβεβαίωνε τους κατοίκους πως τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή προχωρούν κανονικά.

Η δημοτική σύμβουλος Α. Λιοσίων Γιωργία Δελή μετά από περιοδεία που πραγματοποίησε στις γειτονιές επισήμανε πως η ΛΑΕ με αίσθημα ευθύνης προτείνει να γίνει αμέσως Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να απαιτήσει την έκδοση υπουργικής απόφασης για την άμεση αποζημίωση των πληγέντων. Οπως δήλωσε η Γ. Δελή για να πάψουν να πλημμυρίζουν τα Α. Λιόσια πρέπει άμεσα να διευθετηθούν τα ρέματα της περιοχής. Αλλιώς, πρόσθεσε, τον επόμενο χειμώνα οι κάτοικοι θα αντιμετωπίσουν την ίδια κατάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ