Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Διήμερες εκδηλώσεις στην Αμαλιάδα

Διήμερες εκδηλώσεις τιμής για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 46 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Νίκου Μπελογιάννη από τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές και τα ντόπια όργανά τους, διοργανώνει η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 25 και 26 Απρίλη, στην Αμαλιάδα, ιδιαίτερη πατρίδα του ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ.

Σήμερα, στις 8 μμ, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας,θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Μπελογιάννη με τίτλο: "Το ξένο κεφάλαιο στην Ελλάδα", που εκδόθηκε τελευταία από τη "Σύγχρονη Εποχή", στα πλαίσια του γιορτασμού των 80 χρόνων του ΚΚΕ. Η παρουσίαση γίνεται από τον Νίκο Κυρίτση,οικονομολόγο, από το ΚΜΕ, και σε συνεργασία με το εκδοτικό της "Σύγχρονης Εποχής".

Αύριο Κυριακή, ώρα 8 μμ,θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της πλατείας Μπελογιάννη.Στην πολιτική εκδήλωση - συγκέντρωση θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος θα αναφερθεί στα 80 χρόνια της δράσης του Κόμματος και θα παρουσιάσει τις προτάσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ