Σάββατο 9 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Δυναμική αγωνιστική απάντηση

Τη Δευτέρα στην πλατεία Κάνιγγος, ώρα 6 μ.μ. το πανελλαδικό συλλαλητήριο

Δυναμική αγωνιστική απάντηση στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ ετοιμάζονται να δώσουν μεθαύριο Δευτέρα οι ελαιοπαραγωγοί όλης της χώρας, που θα ενώσουν τις φωνές τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Κάνιγγος στην Αθήνα και θα διεκδικήσουν λύσεις στα οξυμένα προβλήματά τους.

Ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου της Δευτέρας εντείνονται οι προετοιμασίες για τη μαζική αγωνιστική κάθοδο των ελαιοπαραγωγών όλης της χώρας και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα συνεχιστούν οι περιοδείες και οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις των Συντονιστικών Επιτροπών Αγώνα, με στόχο την επιτυχία του συλλαλητηρίου. Τα μηνύματα για την επιτυχία του συλλαλητηρίου είναι ενθαρρυντικά, αφού η οργή και η αγανάκτηση των ελαιοπαραγωγών πρόκειται να εκφραστεί μέσα από τη μαζική συμμετοχή.

Οι ελαιοπαραγωγοί θα ξεκινήσουν με λεωφορεία και πλοία από τις περιοχές τους για να δώσουν δυναμικό "παρών" στο αγωνιστικό ραντεβού που έχουν "κλείσει" για τις 6 μμ στην πλατεία Κάνιγγος. Από εκεί θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή, όπου όλοι ενωμένοι θα διεκδικήσουν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και θα καταγγείλουν την πολιτική που τους οδηγεί στον αφανισμό και το ξεκλήρισμα.

Στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα των ελαιοπαραγωγών, σχετικά με την τιμή και τη διάθεση του λαδιού, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Συντονιστική Επιτροπή Τοπικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΣΕΤΟΕ) καλεί όλους τους απόδημους που κατοικούν στο λεκανοπέδιο Αττικής και ειδικότερα όσους κατάγονται από ελαιοπαραγωγικές περιοχές, να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των ελαιοπαραγωγών τη Δευτέρα 11 του Μάη.

Επίσης η ΣΕΑ Λέσβου ενημερώνει όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ότι πρέπει αύριο στις 5 μ.μ. να είναι στην προβλήτα του καραβιού, για να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τον υπεύθυνο της Επιτροπής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ