Τετάρτη 3 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σύγκλιση στα πλαίσια της ΟΝΕ είναι ένας στόχος που αφορά την πλουτοκρατία και τα κόμματα που την εκφράζουν, όχι τον ελληνικό λαό που πληρώνει της τραγικές συνέπειες αυτής της πορείας, τόνισε χτες στη Βουλή η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη νομισματική ενοποίησε, που προκάλεσε το ΔΗΚΚΙ. Παράλληλα, τόνισε το... ασυμβίβαστο που υπάρχει ανάμεσα στην ΟΝΕ και σε οποιαδήποτε πολιτική με "κοινωνικό πρόσωπο", που ζητούν αντιπολιτευτικές δυνάμεις, σημειώνοντας πως ο στόχος της ΟΝΕ είναι συνώνυμος με τη νεοφιλελεύθερη διαχείριση.

Ο πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Σημίτης, επανέλαβε ότι η πορεία προς την ΟΝΕ είναι μονόδρομος και μόνη λύση για την εθνική οικονομία, ενώ δεν μπόρεσε παρά να παραδεχτεί τις σοβαρές επιπτώσεις που ήδη υπάρχουν για τον ελληνικό λαό. Σε ανούσια κριτική κατέφυγαν οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων.

Αργά το βράδυ αναμενόταν να πάρει το λόγο ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου,για να ακολουθήσουν οι εισηγητές των κομμάτων. Εκ μέρους του ΚΚΕ, επρόκειτο να παρέμβει ο βουλευτής του Κόμματος Αχιλλέας Κανταρτζής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ