Παρασκευή 12 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ματς - γρίφος

Ματς - γρίφος μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό της Παραγουάης με τη Βουλγαρία, που ανοίγει την αυλαία του 4ου ομίλου στα στάδιο "Λα Μοσόν" του Μονπελιέ (3.30μμ ΕΤ 1). Και οι δυο ομάδες είναι... ασανσέρ και σίγουρα δεν εμπνέουν καμία σιγουριά. Γι' αυτό και κάθε προγνωστικό είναι παρακινδυνευμένο.

Ο Κρίστο Στόιτσκοφ, το μεγάλο όνομα της Εθνικής Βουλγαρίας, στον πρώτο αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Παραγουάη, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σιλαβέρτ, τον τερματοφύλακα που γίνεται και σκόρερ αν χρειαστεί με φάουλ ή χτυπήματα πέναλτι!

Ο Σιλαβέρτ έχει σκοράρει 40 φορές από διάφορες θέσεις, για τις εκάστοτε ομάδες που έχει αγωνιστεί και για την Εθνική της χώρας του.

"Σκοπός μας είναι να χτυπήσουμε τους Βούλγαρους. Γνωρίζουμε ότι είναι μια πεπειραμένη ομάδα, όμως σίγουρα τα χρόνια βαραίνουν κάποιους βασικούς παίκτες", δήλωσε.

Από την πλευρά τους οι Βαλκάνιοι προσδοκούν να επαναλάβουν την πετυχημένη πορεία του Μουντιάλ της Αμερικής. Ο Στόιτσκοφ τονίζει: "Δουλεύουμε σωστά ως αμάδα. Οι βετεράνοι μας και οι νέοι συνδυάστηκαν πολύ καλά". Και συνεχίζει. "Οσο για μένα, ξέρω τον τρόπο να σκοράρω. Ελπίζω να φανώ χρήσιμος και να επαναλάβει η χώρα μου την πορεία του '94".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ