Παρασκευή 12 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αλλαγές τραυματιών

"Ελαστική" φάνηκε να είναι η ΦΙΦΑ με τις αλλαγές των παιχτών εξαιτίας τραυματισμών ή ασθενειών, αφού, αν και το δικαίωμα αντικατάστασης ποδοσφαιριστών ίσχυε μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, χτες υπήρξαν αλλαγές. Ετσι την τελευταία στιγμή αντικαταστάθηκε ο 21χρονος τραυματίας της Εθνικής Καμερούν, Σ. Κβέτσε, τη θέση του οποίου πήρε ο παίχτης με το νούμερο 13 στη φανέλα, Α. Ζοουάν.

Δέκα μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο μέσος της Εθνικής Γερμανίας, Σ. Φρόιντ, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στην κνήμη του δεξιού του ποδιού, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ξεκίνησε και πάλι σήμερα προπονήσεις με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας ο επιθετικός Ντανιέλ Αμοκάτσι, ο οποίος είχε τραυματιστεί την Τρίτη.

Σημαντικά προβλήματα, στον προσεχή αγώνα με την Κολομβία τη Δευτέρα,

αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Ρουμανίας, Α. Ιορντανέσκου, αφού η συμμετοχή δύο εκ των αμυντικών του είναι αμφίβολη. Ο παίχτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Εθνικής Ρουμανίας Ν. Προντάν έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ενώ ο Σέλιμες υποφέρει από πρόβλημα στον αστράγαλο. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού των Ρουμάνων, Α. Ιλιε.

  • Ο τεχνικός της Κροατίας, Μπλάζεβιτς, αποφάσισε τελικά να αντικαταστήσει στα σχέδιά του τον Βλάοβιτς με τον Στάνιτς. Ο Κροάτης προπονητής έκρινε ότι ο - παλαιότερα πρώτος σκόρερ του βελγικού πρωταθλήματος - Στάνιτς βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα από την πρώτη επιλογή του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ