Παρασκευή 12 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - ΔΑΝΙΑ
Δηλώνουν πανέτοιμοι

Δυο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου θα κοντραριστούν σήμερα στις 6.30μμ (ΝΕΤ) στο στάδιο "Φελίξ Μπολέρ" της Λανς. Αναμφισβήτητα η Δανία του "γνωστού" μας από τη θητεία του στον πάγκο του Πανιωνίου Μπο Γιόχανσον, είναι το φαβορί, όμως ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του στο... ευαγγέλιο για την έκβαση του αγώνα;

Ο Σουηδός κόουτς έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του: "Δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα τραυματισμού και το κλειδί για την επιτυχία θα είναι η ηρεμία των παικτών μας. Αμυντικά είμαστε μια χαρά, το θέμα είναι να είμαστε παραγωγικοί στην επίθεση", τόνισε ο Γιόχανσον για να καταλήξει: "Θέλουμε να πάρουμε το πρώτο ματς, όμως δε θα χαθεί και ο κόσμος αν δεν τα καταφέρουμε. Η Σ. Αραβία δεν είναι εύκολος αντίπαλος και γενικά όλος ο όμιλος είναι δύσκολος".

Ενα μεγάλο ρεκόρ θα πετύχει ο Μίκαελ Λάουντρουπ στο σημερινό ματς αφού θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ερυθρόλευκης ομάδας.

Στο στρατόπεδο των Ασιατών ο Βραζιλιάνος τεχνικός Αλμπέρτο Παρέιρα θα στηριχτεί στη ρήση ότι, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει: "Ολοι οι παίκτες είναι σε καλή φόρμα. Η ισοπαλία με την Αγγλία στο φιλικό ήταν ένα επίτευγμα και δε σκέφτομαι να αλλάξω αυτή την 11άδα. Υπερτερούν οι Δανοί σε φυσική κατάσταση, όμως αυτό δε σημαίνει ότι εμείς θα παραδοθούμε αμαχητί".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ