Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΟΥΙΝΕΑ: Συνεχίζονται οι συγκρούσεις ανάμεσα στους στασιαστές του στρατού και στις κυβερνητικές δυνάμεις. Η πρωτεύουσα έχει σχεδόν ερημώσει, πολλά κτίρια έχουν τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει έναν πρώτο αριθμό νεκρών από τις συγκρούσεις... (σελίδα 10).

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΟΡΟΖΑΝΗΣ θα είναι για ακόμα μία φορά ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής, που θα στηρίξει η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία", στις ερχόμενες νομαρχιακές εκλογές (σελίδες 16 - 17).

ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ στάσεις εργασίας του προσωπικού αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ, ανοίγει το απεργιακό μέτωπο των σιδηροδρομικών, που αντιδρούν στα κυβερνητικά σχέδια για την ανατροπή των εργασιακών τους σχέσεων, αλλά και στο επιχειρούμενο ξεπούλημα των ελληνικών σιδηροδρόμων (σελίδα 21).

ΤΑΞΙΔΙ στο χρόνο, μέσα από τις τέχνες, που ξεκινά από την Αθήνα και φτάνει στο Νέο Δελχί, επιχειρεί το "Αετοπούλειο" Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου, με τις φετινές εκδηλώσεις του στο "Θέατρο Ρεματιάς" (σελίδα 23).

ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ συντονισμό της δράσης και με κύριο αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Πρόνοια προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Ιδρύματα Πρόνοιας, έχοντας τη συμπαράσταση κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων, όπως το ΕΚΑ (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ