Τρίτη 30 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ε. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε νέο αντικομμουνιστικό ντελίριο

Καταγγελία από τη ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ

Σε αντικομμουνιστικές κορόνες επιδόθηκε και πάλι ο Β. Γιαννόπουλος, σε εκδήλωση, την προηγούμενη Παρασκευή, για την ανακήρυξη του υποψήφιου νομάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία - τον οποίο στηρίζει και ο ΣΥΝ. Αφού ανακοίνωσε τη συνεργασία των δυο παραπάνω κομμάτων στο νομό, έκανε λόγο για "προδοσία του ΚΚΕ", το οποίο, όπως είπε "μας πολεμάει".

Το αντικομμουνιστικό ντελίριο του υπουργού Δικαιοσύνης καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ) Αρκαδίας του ΚΚΕ. Μάλιστα όπως τονίζει, στελέχη του ΣΥΝ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ο υποψήφιος νομάρχης του ΠΑΣΟΚ, Π. Τσιλιβής, σιώπησαν μπροστά στην αντικομμουνιστική υστερία του επικίνδυνου πλέον Γιαννόπουλου, προφανώς γιατί έτσι εννοούν τον εκσυγχρονισμό, το νέο και την πορεία προς το 2000. Προφανώς γιατί συμφωνούν στον αντικομμουνισμό που εκπέμπει το γνωστό κέντρο - επιτελείο της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.

"Ο λαός όμως θα τους γυρίζει την πλάτη. Κι ας προσπαθούν φιλότιμα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να τους προβάλλουν", τονίζει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ. Και καταλήγει: "Ετσι και στις ερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, ο λαός και η νεολαία θα τιμωρήσουν την κυβέρνηση για την ακολουθούμενη πολιτική, θα στείλουν μήνυμα αγανάκτησης και αντίστασης. Θα υπερψηφίσουν τα αγωνιστικά, μαχητικά ψηφοδέλτια αντίστασης και αγώνα για μια άλλη πορεία στα δημοτικά και νομαρχιακά πράγματα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ