Τρίτη 7 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αθήνα: Συγκέντρωση - συζήτηση, στην οποία θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,διοργανώνει η επιτροπή της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" στο 6ο Διαμέρισμα αύριο Τετάρτη 8 Ιούλη.Η συγκέντρωση, κατά την οποία θα συζητηθεί το σύνολο των δημοτικών προβλημάτων, θα γίνει στην πλατεία Κυψέλης στις 8 μ.μ.

Καλλιθέα: Οι εγκαταστάσεις και τα έργα για την Ολυμπιάδα του 2004 στην Καλλιθέα, τα προβλήματα και οι επιπτώσεις, οι θέσεις και προτάσεις της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας",θα είναι το αντικείμενο της συγκέντρωσης που διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 8 Ιούλη,η Κίνηση. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστείδης Αβραμίδης και ο υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά της ΝΑΣ, Σπύρος Χαλβατζής.Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στις Τζιτζιφιές, στις 8 το βράδυ.

Ζωγράφου: Λαϊκή συγκέντρωση, με θέμα τις μεθοδεύσεις για την τσιμεντοποίηση των 21 στρεμμάτων της Βίλας των Ζωγραφαίων, διοργανώνει αύριο Τετάρτη 8 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γαρδένιας η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου".Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν: ο Αντώνης Ραλλάτος,εκπρόσωπος της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) και ο Νίκος Παπακωνσταντίνου,υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου και επικεφαλής της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Ζωγράφου", ενώ θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της ΝΑΣ, Θεοχάρης Παπαμάργαρης.

Νέα Σμύρνη: Η "Δημοτική Πρωτοβουλία" διοργανώνει συγκέντρωση την Πέμπτη 9 Ιούλη,στην πλατεία Σκατζουράκη στις 8 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Κωνσταντινίδης.Εκ μέρους της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) θα χαιρετίσει ο Ν. Μπατιστάτος.

Κορυδαλλός: Η "Δημοκρατική Ενότητα Κορυδαλλού" θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο της (Τραπεζούντος και Αγίου Νικολάου) αύριο, Τετάρτη 8 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ.

Δυτική Αττική: H "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Δυτικής Αττικής πραγματοποιεί περιοδείες στις λαϊκές αγορές, ενώ στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών θα διοργανωθούν συγκεντρώσεις ανά δήμους, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κινήσεις. Σήμερα Τρίτη θα γίνει περιοδεία στο Ζεφύρι και την Τετάρτη στον Ασπρόπυργο.

Λιβαδειά: Ο προγραμματισμός της δράσης για τις δημοτικές εκλογές και η απόφαση για τον υποψήφιο δήμαρχο, που θα ανακηρύξει η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Λιβαδειάς",θα απασχολήσουν την εκδήλωση που διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση σήμερα Τρίτη 7 Ιούλη.Η εκδήλωση θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λεβαδέων.

Ξάνθη: Η Συντονιστική Επιτροπή της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" και της "Δημοτικής Αλλαγής" διοργανώνει συγκέντρωση για την ανακήρυξη του υποψήφιου νομάρχη Ξάνθης και του υποψήφιου δημάρχου. Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 8 Ιούλη στις 6.15 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Ορφέας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ