Τρίτη 21 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο λαός θα δώσει απάντηση

Η ΝΕ Αχαϊας του ΚΚΕ καταγγέλλει τις φιέστες που οργάνωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τη ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου σαν προσπάθεια να καλλιεργήσει ψευδαισθήσεις στο λαό και ενόψει των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών να κλέψει την ψήφο του.

"Τα όνειρα και οι πόθοι δεκαετιών του λαού μας για τη ζεύξη - τονίζει - δεν περνάνε μέσα από αυτά που εξάγγειλε ο κύριος Σημίτης, δεν περνάνε μέσα από τα συμφέροντα των πολυεθνικών. Το έργο της Γέφυρας παραδίδεται βορά στις ορέξεις των πολυεθνικών, που έχουν αναλάβει την κατασκευή του με χρήματα του Δημοσίου, με χρήματα του ελληνικού λαού. Εργο, το οποίο θα το εκμεταλλεύεται για 42 χρόνια, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της πολυεθνικής κοινοπραξίας στη φιέστα.

Με φιέστες, τυμπανοκρουσίες και τις ευχές της Εκκλησίας για τον Γλύξμπουργκ, δεν μπορεί να συγκαλυφτεί η αντιλαϊκή αντιδημοκρατική κυβερνητική πολιτική.

Ο λαός θα δώσει την κατάλληλη απάντηση στους νέους μεγάλους αγώνες για την υπεράσπιση του 8ωρου, ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας, υγείας και πρόνοιας.

Καλούμε το λαό της Αχαϊας στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές να στηρίξει με την ψήφο του τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που υποστηρίζει το ΚΚΕ και να καταδικάσει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων δυνάμεων που στηρίζουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ