Πέμπτη 23 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις - Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ":

Η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Ν. Ιωνίας,με ομιλητή τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Η ΚΟ Δράμας του ΚΚΕ επίσης σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 8.30 μμ στο Δημοτικό Κήπο με ομιλήτρια τη βουλευτίνα του ΚΚΕ, Μαρία Μπόσκου.
  • Η ΚΟ Ν. Αλικαρνασσού Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί τους κατοίκους στην ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 7.30 μμ στα καφενεία της συμβολής Ικάρου και Ηροδότου με ομιλητή τον Μιχάλη Κασαπάκη,μέλος της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση, που διοργανώνει στην Παραλία Πρέβεζας, το Σάββατο 25 Ιούλη και ώρα 9.30 μ.μ. με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Αλεξανδρούπολης του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση το Σάββατο 25 Ιούλη, στο Φάρο στις 9.00 μμ με ομιλητή τονΧρ. Κόφφα,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση την Τρίτη 28 Ιούλη στις 9.00 μμ, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση την Πέμπτη 30 Ιούλη στις 8.30 μμ στην πλατεία Καπνεργάτη, με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Κομοτηνής του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 9.30 μμ στο Μεγάλο Πάρκο Κομοτηνής με ομιλητή τον Στ. Παπαναγιώτου,βουλευτή του ΚΚΕ.

- Την Παρασκευή 24 Ιούλη ο βουλευτής του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας,θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΓΚΠ Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ